Σειρά Delfin DC Inverter

Η τελειότητα στον κλιματισμό!

Οικιακός κλιματισμός
Λειτουργίες κλιματιστικού delfin

Απόλυτος έλεγχος στον αέρα του σπιτιού σας.

κλιματιστικό με ιοντιστή

Η Skyworth δεσμεύεται να προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας αέρα στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Για το λόγο αυτό, παράλληλα με τα φίλτρα υψηλής πυκνότητας, η σειρά Delfin ενσωματώνει γεννήτρια ιόντων Cold Plasma στη βασική της έκδοση. Πρόκειται για μία προηγμένη συσκευή που χρησιμοποιεί υψηλή τάση προκειμένου να ιονίσει τα μόρια του αέρα, με αποτέλεσμα να εξαλείφει πλήρως τις μυρωδιές και τα βακτήρια.

Αποτελεσματική λύση για την καθαρότητα του αέρα αποτελεί και η επιλογή του IFD Module (Intense Field Dielectric), όπου καθαρίζει τον αέρα από τα σωματίδια σκόνης.

λειτουργία κλιματιστικών ifeel

I-Feel

Η τεχνολογία παρακολούθησης της θερμοκρασίας I-Feel, συμπεριλαμβάνεται στις βασικές λειτουργίες της σειράς Delfin. Αντί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο σημείο της εγκατάστασης (συνήθως ψηλά στον τοίχο), το κλιματιστικό μπορεί να την παρακολουθεί στο σημείο του τηλεχειριστηρίου. Έτσι, ο χρήστης, έχοντας δίπλα του το τηλεχειριστήριο, μπορεί να απολαμβάνει τέλειες συνθήκες θερμοκρασίας, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

Stepless Ανεμιστήρας

Η Skyworth εισάγει μία παγκοσμίως αποκλειστική πατέντα, τον stepless ανεμιστήρα, στην εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού μηχανήματος, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη βασική έκδοση της σειρά Delfin.

Με μοναδική λογική ελέγχου, η μονάδα διαθέτει ανεμιστήρα με DC Inverter κινητήρα που ρυθμίζει τις στροφές του ανεμιστήρα σε 99 διαφορετικά βήματα (από 1-100%), οδηγώντας στην απόλυτη ρύθμιση της ταχύτητας του.

STEPLESS
κλιματιστικά με wifi

Έλεγχος μέσω Wi – Fi.

Ο όμιλος Skyworth, γνωστός για την αξεπέραστη τεχνογνωσία του στον τομέα των multimedia και της τεχνολογίας, δίνει μεγάλη
έμφαση στον απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών. Η σειρά Delfin διαθέτει ως έξτρα (optional) λειτουργία τον έλεγχο μέσω Wi-Fi, που επιτρέπει τον έλεγχο τη μονάδας κυριολεκτικά από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο υπάρχει σύνδεση internet.

Αξιόπιστη λειτουργία

Οι Ιαπωνικοί συμπιεστές προσφέρουν αξιόπιστη ικανότητα ψύξης και θέρμανσης, κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες.

Η τεχνολογία οδήγησης που διαθέτουν και η ποιότητα των ηλεκτρονικών τους μερών επιτρέπουν πολύ μεγάλο εύρος λειτουργίας, τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση–σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Με τον τρόπο αυτό η σειρά κλιματιστικών Delfin, εξασφαλίζει αξιόπιστη θέρμανση, ακόμα και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος κάτω από τους -20°C.

Συμπιεστής κλιματιστικών