Όμιλος Skyworth

Η Skyworth ιδρύθηκε το 1988 και σύντομα εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Shenzhen High Tech Industrial Park, τη Silicon Valley της Κίνας και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 37.000 ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασική της δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, όπως συσκευές προβολής και πολυμέσων, ψηφιακούς αποκωδικοποιητές, συστήματα ασφαλείας, επικοινωνία δικτύου, κινητά τηλέφωνα, LED φωτισμό κ.λ.π. Επιπλέον, η Skyworth δραστηριοποιείται και στον κλάδο των οικιακών συσκευών, όπως ψυγεία και πλυντήρια, ενώ μόλις πρόσφατα, η Skyworth πρόσθεσε την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων κλιματισμού στο ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της.

Έχοντας σημειώσει μία αξιοσημείωτη ανάπτυξη για πάνω από 20 χρόνια, η Skyworth έχει εξελιχθεί σε μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες έγχρωμων τηλεοράσεων στον κόσμο και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες συσκευών προβολής, ενώ κατατάσσεται 14η στο top 100 εταιρειών ηλεκτρονικών στην Κίνα.

Το 2013, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφτασε τα 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τον επόμενο χρόνο, η εταιρεία δημιούργησε τη Skyworth Air Conditioning Technology Co.

Αυστηροί έλεγχοι των μονάδων σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Ο έλεγχος του βαθμού απόδοσης EER είναι 4% πιο αυστηρός από τις προδιαγραφές του κλάδου, ενώ όλα τα μέρη του μηχανήματος υπόκεινται σε σειρά ελέγχων που αφορούν την απόδοση, τη στάθμη θορύβου, τις δονήσεις, την καταπόνηση, τα θερμοκρασιακά όρια, τις πιθανές διαρροές και τον αριθμό ωρών απρόσκοπτης λειτουργίας υπό διαφορετικές συνθήκες. Η συγκεκριμένη διαδικασία διαρκεί 90 ημέρες και έχει ως στόχο την παραγωγή όσο δυνατόν μηχανικά αρτιότερης μονάδας. Οι έλεγχοι αυτοί είναι εξαιρετικά ενδελεχείς με χαρακτηριστική αναφορά ότι κατά τη διάρκεια τους οι περσίδες της μονάδας κινούνται μηχανικά περισσότερες από 120.000 φορές. Ως αποτέλεσμα, το τελικό προϊόν δοκιμάζεται σε ποσοστό 100%, ειδικά για διαρροές ή άλλα πιθανά σφάλματα.

Οι πρώτες ύλες επιλέγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Τα υλικά και οι τεχνικές κατασκευής περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας σωληνώσεις χαλκού U-Groove, που είναι γνωστές για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, και κατασκευάζονται από αυτοματοποιημένο εξοπλισμό συγκόλλησης. Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα συναρμολογούνται υπό συνθήκες ηλεκτροστατικής απομόνωσης, ενώ το στρώμα μπλε υδροφιλικού αλουμινίου εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή υγιεινή
τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική μονάδα.

Υψηλές προδιαγραφές συσκευασίας.

Στα εργοστάσια της Skyworth πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για τα επίπεδα δονήσεων και κραδασμών κατά τη μεταφορά των μονάδων. Η συσκευασία των μονάδων γίνεται με τα υψηλότερα πρότυπα, χρησιμοποιώντας χαρτοκιβώτια 300g και 5-στρωμάτων,
τα οποία υποβάλλονται αργότερα σε δοκιμές υψηλής πτώσης, στοιβάγματος και κραδασμών. Η ασφαλής μεταφορά εξασφαλίζεται επίσης με δοκιμές επίδρασης υψηλών/ χαμηλών θερμοκρασιών. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η άριστη κατάσταση του μηχανήματος.